Inspectie grijperkraan

De modernisering van een Bailey grijperkraan

specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

De modernisering van een Bailey grijperkraan

NEDCRANES heeft de Baileykraan vervoert naar een grote opslag. De hijskraaninspectie kan beginnen. We houden je op de hoogte!

 

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NEDCRANES is vorige week begonnen aan een spannend nieuw project. Het betreft de totale revisie van een verouderde Baileykraan grijperkraan. De kraan is via de rivieren van Nederland naar de revisielocatie vervoerd. De revisie zal bestaan uit een complete controle van mechanische, elektrische en softwarematige systeemcomponenten.
Eenmaal aangekomen is de baileykraan volledig gestript en wordt de revisie en conservering van het staalwerk verricht. Andere onderdelen zijn vervoerd naar onze hoofdlocatie in Waalwijk, hier gaat onze elektrotechnische afdeling van start met revisie van de elektro- en besturingstechniek.

Het team van Nedcranes gaat hard aan de slag om dit mooie project af te ronden, waarna de Baileykraan de komende jaren weer 100% kan meedraaien in de industrie.

Onze website bevat nog meer moderniseringsprojecten, van klein tot groot. Neem gerust een kijkje en/of neem vrijblijvend contact op met ons.