specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Havenkranen

innovatief maatwerk voor korte levertijden op trimodaal niveau

De algemene kracht van deze hijskraan zit in:

  • Optimaal gebruik van de ruimte door nauwkeurige opslagbeheersing;
  • Korte wachttijden voor schepen, treinen en vrachtwagens;
  • Economisch verantwoord laden en lossen;
  • Lage onderhoud-kosten;
  • Hoge betrouwbaarheid door marktconform maatwerk;
  • Lage omgevingsgeluidoverlast;
  • Hoge procescapaciteit door 24/7 service dienst, 365 per jaar.
Hijssystemen op maat, kwaliteit op nummer 1

Over de jaren heen is Nedcranes veelal bezig geweest met het verlenen van service aan hijskranen van begin tot eind. De taak die ons iedere dag voorgelegd wordt is reeds niet veranderd, het opleveren van maatwerk hijssystemen voor logistieke omgevingen. De ervaring die gedurende deze periode is opgebouwd wordt dagelijks toegepast op nieuwe systemen en producten. De hoofdcomponenten van ieder systeem worden door Nedcranes uitgedacht en toegepast in het desbetreffende systeem.

De intermodaal hijskraan

Het modulaire systeem voor recycling of bulkoverslag terminals

Het transporteren van goederen over water en land is geleidelijk aan belangrijker aan het worden, bedrijven ver van open wateren vereisen binnenland vervoer. Dit vervoer wordt ingericht met binnenvaartschepen, goederentreinen of vrachtverkeer. De huidige groeiende markt eist grotere transportvolumes, om de onzekerheid van wegverkeer te ontwijken is het vervoer via water en rails ideaal. Om het vervoer via water en rails verder te motiveren is het inrichten van uw container terminal met state-of-the-art hijskraan systemen essentieel.

De taak van nedcranes binnen trimodaal transport

Nedcranes biedt de intermodaal hijskraan. Een portaalkraan die binnen het trimodiaal model de verplaatsing van schip naar schip, trein of vrachtwagen verricht. Deze modulaire toepassing kent zijn plek binnen container terminals en een toepassing binnen de bulk- en goederenoverslag. De binnenland portaal hijskraan is er in een tweetal toepassingen, de dichte constructie ook wel bekend als een volle wandligger en de vakwerkligger.

Zoektocht naar andere industriële hijskranen?

Wij leveren ook nieuwe standaard hijskranen en hijsmiddelen. NEDCRANES is officieel dealer van de standaard producten van GH Cranes & Components, waaronder bovenloop kranen, kolomzwenkkranen, portaalkranen, marinekranen en takels.

Ik heb een vraag

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen of mailen wij u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze havenkranen

Carriere Kans

Carièrre bij Nedcranes Bij NEDCRANES werk je elke dag samen met een team van enthousiaste en gedreven collega’s aan mooie technische projecten. Binnen ons bedrijf heerst een open, persoonlijke en informele werksfeer. De lijnen zijn kort, er is veel aandacht…

Rail mounted gantry Nedcranes 40T containerkraan RMG container-krane Container Handling ARMG Barge krane ASC automatische stapelkrane
Railterminal

Railterminal innovatief maatwerk voor korte levertijden op trimodaal niveau

hinge rail mounted gantry nedcranes 40T containerkraan RMG container-krane Container Handling ARMG Barge krane ASC automatische stapelkrane
Recycling- & bulkoverslag

Recycling- & bulkoverslag innovatief maatwerk voor korte levertijden op trimodaal niveau