Nedcranes officieel dealer van GH Cranes & Components

specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Nedcranes officieel dealer van GH Cranes & Components

Recentelijk is Nedcranes B.V. de officiële dealer van GH Cranes & Components voor Nederland geworden. GH is een toonaangevend Europees producent van industriële hijskranen, zoals bovenloopkranen, staaldraadtakels en bijbehorende componenten, maar ook portaalkranen en kolomzwenkkranen behoren onder meer tot het standaard productaanbod.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nedcranes is voor Nederland per direct de officieel dealer van GH Cranes & Components geworden. De samenwerking tussen GH en Nedcranes moet zorgen voor een verdere versterking van de marktpositie van GH in Nederland. Voor Nedcranes zijn de producten van GH een mooie aanvulling op het dienstenpakket. Nedcranes heeft niet alleen veel kennis en ervaring met de levering, onderhoud, modernisatie en service op hijskranen voor bulk- of containeroverslag als ook proceskranen, ook wordt er al jaren service verleend op bovenloopkranen en toebehoren. Deze branche is dus niet nieuw voor Nedcranes. Nieuw is wel dat Nedcranes vanaf nu, naast service, ook nieuw materieel van GH zal leveren.

Arno Koolen (Algemeen Directeur Nedcranes): “De toevoeging van de levering van de kwalitatieve en innovatieve producten van GH Cranes & Components en de service hierop is voor ons een belangrijke uitbreiding van ons leveringsprogramma. Wij zijn er trots op dat wij de kans krijgen om deze samenwerking met GH aan te gaan en wij verwachten hiermee weer een stap te maken in de groei van ons bedrijf.”

Marcos Lavin (Sales Director GH Cranes & Components): “Wij van GH Cranes & Components zijn continu bezig om onze positie in de markt en ons merk wereldwijd verder te versterken. Wij verwachten dit in Nederland door de samenwerking met een vakkundig bedrijf als Nedcranes te kunnen bereiken. Wij kijken er naar uit om onze krachten te bundelen.”

nedcranes.com  |  ghcranes.com