skip to Main Content
Open Dag Nedcranes Druk Bezocht

Open dag Nedcranes druk bezocht

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Open dag NEDCRANES druk bezocht

Ondanks het regenachtige en koude weer was de open dag die NEDCRANES zondag 23 september organiseerde voor klanten, leveranciers en medewerkers goed bezocht en daarmee zeer geslaagd te noemen. Het was de eerste keer sinds de verhuizing begin 2017 dat NEDCRANES de deuren van haar locatie aan Duikerweg in Waalwijk openstelde voor publiek.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blikvanger was een grote containeroverslagkraan waar op dit moment druk aan gewerkt wordt. Een gebruikte kraan van 41 meter spoorbreedte, die op de oude locatie is gedemonteerd en uiteindelijk op een nieuwe locatie weer zal worden opgebouwd. De kraan is door NEDCRANES inmiddels met 14 meter ingekort om op een andere spoorbreedte te kunnen werken en wordt door ons elektrisch, mechanisch en hydraulisch volledig gemoderniseerd.

In de montagehal werden verder nieuwe delen/onderdelen getoond en er was een testopstelling opgebouwd. Op het kantoor werd een bedrijfspresentatie en een film over ons engineeringsproces gedraaid. Ook de inwendige mens kwam niets te kort. Het was een gezellig samenzijn met muziek en foodtrucks, die ervoor zorgden dat iedereen toch een beetje warm kon blijven.