skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Transformatoren en filters

NEDCRANES biedt zowel nieuwe als gebruikte transformatoren en filters aan om in uw systeem in te bouwen. De producten die Nedcranes aanbiedt zijn middenspannings- en laagspanningstransformatoren en filters. Er is altijd een goede oplossing tussen het brede scala aan voedings-, veiligheids-, stuur- en scheidingstransformatoren.

Buiten transformatoren biedt Nedcranes ook filters aan voor het zuiver voeden van uw elektromotor. Een filter is herkenbaar omdat het maar één wikkeling heeft, met een primaire waarde. Er zijn twee soorten filters, een dv/dt filter en een sinusfilter(Sine wave).

Bij beide filters zijn de ingangs- en uitgangssignalen soortelijk identiek, beide filters verbeteren het stroom signaal. Door het verbeteren van het stroomsignaal gaat een elektromotor langer mee. Bij een sinusfilter wordt het PWM uitgangssignaal van de frequentieregelaar omgezet naar zuivere sinussen, vandaar de naam sinusfilter. Een sinusfilter verminderd veroudering en oververhitting van een elektromotor.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Galerij