specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Transformatoren en filters

NEDCRANES biedt zowel nieuwe als gebruikte transformatoren(ook wel bekend als Trafo) en filters voor uw applicatie aan. De producten die Nedcranes aanbiedt zijn hoogspannings-, middenspannings- en laagspanningstransformatoren en filters. Er is altijd een goede oplossing tussen het brede scala aan voedings-, veiligheids-, stuur- en scheidingstransformatoren.

Buiten transformatoren biedt Nedcranes ook filters aan voor het beschermen van uw elektriciteitsnet. Een filter is herkenbaar omdat het maar één wikkeling heeft, met een primaire waarde. Er zijn twee soorten filters, een dv/dt filter en een sinusfilter(Sine wave).

Bij beide filters zijn de ingangs- en uitgangssignalen soortelijk identiek, beide filters verbeteren het stroom signaal. Door het verbeteren van het stroomsignaal gaat een elektromotor langer mee. Bij een sinusfilter wordt het PWM uitgangssignaal van de frequentieregelaar omgezet naar zuivere sinussen, vandaar de naam sinusfilter. Een sinusfilter verminderd veroudering en oververhitting van een elektromotor.

Verder biedt Nedcranes als merk-nafhankelijk servicebedrijf montage, demontage, onderhoud en reparatie van uw nieuwe of reeds bestaande trafo of filter applicatie. Mocht u vragen of interesse hebben neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Galerij