specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Aankoop- of verkoopinspectie

Neem een weloverwogen besluit

Krijg antwoord op vragen als:

  • Is de hijskraan gelijk in te zetten na het verplaatsen?
  • Of moet deze nog worden aangepast, zoals de spoorbreedte of de hijshoogte?
  • Wat te denken van de elektrische installatie of kabeltrommel voeding?
  • Wat te denken van het opvangen of terugleveren van de remenergie van de hijskraan?

Vooraf inzicht in de staat van een hijskraan

NEDCRANES kan ook een aankoop- of verkoopinspectie voor u verzorgen. Met een aankoopinspectie van een aan te kopen hijskraan krijgt u meer inzicht in de portaal- of containerkraan die u op het oog heeft. U komt meer te weten over de staat en de specificaties van de hijskraan. U kunt daarmee een betere en een weloverwogen aankoopbeslissing nemen. Met een verkoopinspectie kunt u bij verkoop van de hijskraan de specificaties en de pluspunten van de kraaninstallatie onderbouwen.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of advies? Heeft u een oude hijskraan? Of bent u juist op zoek naar een tweedehands hijskraan en een modernisering hiervan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zie ook:

Verouderde componenten zijn te vervangen

Neem bijvoorbeeld de levensduur van een elektrische besturing van een hijskraan. Gezien de continue technische ontwikkelingen is deze na circa 20 jaar zeker wel toe aan een modernisering . Frequentieregelaars en gelijkstroom- of DC-regelaars zijn te vervangen door nieuwe types.

Monitoring

Na het plaatsen van de havenkraan of portaalkraan is het mogelijk om voor service doeleinden de kraaninstallatie te voorzien van een inbelverbinding voor het snel verhelpen van storingen of bedieningsfouten.

Neem contact op

Wilt u een vrijblijvend advies, een afspraak of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. Of bel ons op +31 (0)416 651 830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.