skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Hijskraan onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw hijskraan, proceskraan of transportsysteem? NEDCRANES kan u helpen met de levering daarvan. U kunt ons benaderen voor o.a. elektrische en mechanische onderdelen en daarnaast alles op het gebied van aandrijvingen, hijsmiddelen, voeding en cabines, van diverse typen en merken.

Wij leveren nieuwe onderdelen, maar ook gebruikte onderdelen die na reiniging weer prima hergebruikt kunnen worden. En we hebben de kennis en kunde in huis om bepaalde onderdelen zelf te produceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Reserveonderdelen

Op zoek naar reserveonderdelen? Kijk op onze actuele voorraadijst of wij iets voor u kunnen betekenen:

Actuele voorraadlijst

Neem voor meer informatie over specificaties of prijzen contact met ons op. Zoekt u iets dat niet op de lijst staat? Bel of mail ons dan ook. Wij kunnen veel regelen.

onderdelen_0005_Electrisch

Elektrisch

NEDCRANES levert vele soorten elektrische onderdelen voor hijskranen, maar ook voor andere aandrijfsystemen kunnen wij onderdelen of systemen verzorgen: of het nu gaat om kant-en-klare oplossingen of oplossingen die moeten worden ontwikkeld.

onderdelen_0004_hijsmiddelen

Hijsmiddelen

NEDCRANES levert diverse soorten hijsmiddelen, zoals spreaders, grijpers, tangen en jukken. Ook voor losse onderdelen kunt u bij NEDCRANES terecht.

onderdelen_0003_aandrijvingen

Aandrijvingen

Bent u op zoek naar aandrijvingen voor uw hijskraan, transportsysteem of andere machines? NEDCRANES kan u helpen met de levering daarvan: of het nu gaat om planetaire aandrijvingen, kegelwiel- of wormwielaandrijvingen, alleen de tandwielkast of compleet met aandrijfrondsels, wielen en zelfs frequentieregelaar.

onderdelen_0002_cabine

Cabine

Bent u op zoek naar een besturingscabine, kraancabine, stuurstoel of alleen controllers? Neem dan contact op met NEDCRANES. Ook voor oplossingen met betrekking tot dempingsystemen of het aanpassen van de cabinebesturing kunt u bij NEDCRANES terecht.

onderdelen_0001_voeding

Voeding

NEDCRANES levert oplossingen en losse onderdelen voor onder andere kabelrupsen, sleepleidingen, sleepringen, spillichamen, koolborstels en kabeltrommels.

onderdelen_0000_aandrijvingen

Mechanisch

NEDCRANES levert, naast aandrijvingen, remmen en voedingssystemen, ook andere kraanonderdelen zoals wielen, tandwielen, aandrijfrondsels, lagers, lagerbussen en constructiedelen.