specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Hijskraan onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw hijskraan, proceskraan of transportsysteem? NEDCRANES kan u helpen met de levering daarvan. U kunt ons benaderen voor o.a. elektrische en mechanische onderdelen en daarnaast alles op het gebied van aandrijvingen, hijsmiddelen, voeding en cabines, van diverse typen en merken. Tevens komen dit soort technieken ook voor bij bruggen, sluizen en recreatie parken.

Mocht u opzoek zijn naar onderdelen voor diverse halkranen? Onder halkranen worden onder meer portaalkranen, bovenloopkranen en kolomzwenkkranen verstaan. Bij Nedcranes bent u aan het juiste adres, wij zijn officiële dealer van wereldwijd bekende merk GH Cranes & Components.

Wij leveren nieuwe onderdelen, maar ook gebruikte onderdelen die na reiniging weer prima hergebruikt kunnen worden. En we hebben de kennis en kunde in huis om bepaalde onderdelen zelf te produceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Reserveonderdelen

Op zoek naar reserveonderdelen? Kijk op onze actuele voorraadijst of wij iets voor u kunnen betekenen:

Neem voor meer informatie over specificaties of prijzen contact met ons op. Zoekt u iets dat niet op de lijst staat? Bel of mail ons dan ook. Wij kunnen veel regelen.

Spileindschakelaar profinet absolute encoder

Elektrisch

NEDCRANES levert vele soorten elektrische onderdelen voor hijskranen, maar ook voor andere aandrijfsystemen kunnen wij onderdelen of systemen verzorgen: of het nu gaat om kant-en-klare oplossingen of oplossingen die moeten worden ontwikkeld.

spreader-repair

Hijsmiddelen

NEDCRANES levert diverse soorten hijsmiddelen, zoals spreaders, grijpers, tangen en jukken. Ook voor losse onderdelen kunt u bij NEDCRANES terecht.

Motor reductor

Aandrijvingen

Bent u op zoek naar aandrijvingen voor uw hijskraan, transportsysteem of andere machines? NEDCRANES kan u helpen met de levering daarvan: of het nu gaat om planetaire aandrijvingen, kegelwiel- of wormwielaandrijvingen, alleen de tandwielkast of compleet met aandrijfrondsels, wielen en zelfs frequentieregelaar.

cabine behuizing

Cabine

Bent u op zoek naar een besturingscabine, kraancabine, stuurstoel of alleen controllers? Neem dan contact op met NEDCRANES. Ook voor oplossingen met betrekking tot dempingsystemen of het aanpassen van de cabinebesturing kunt u bij NEDCRANES terecht.

Kabeltrommels

Voeding

NEDCRANES levert oplossingen en losse onderdelen voor onder andere kabelrupsen, sleepleidingen, sleepringen, spillichamen, koolborstels en kabeltrommels.

Hijstrommel

Mechanisch

NEDCRANES levert, naast aandrijvingen, remmen en voedingssystemen, ook andere kraanonderdelen zoals wielen, tandwielen, aandrijfrondsels, lagers, lagerbussen en constructiedelen.

Onze specialistische aanpak op moderne problemen

Nedcranes legt haar focus op het voorkomen van downtime door vroegtijdige signaleringen. Uw continuïteit is voor ons het belangrijkst daarom biedt nedcranes een breed scala aan verschillende industriële componenten. De beschikbaarheid van deze componenten houden wij per klant bij om de conditie van uw machine op niveau te houden. Door het verzorgen van reparaties en modernisaties verkleinen wij downtime van uw processen.