specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

GH Bovenloopkranen

Hoge mate van standaardisatie, modulair en aanpasbaar

Door een geoptimaliseerde combinatie van constructies en mechanismen (hijsen, kat- en kraanrijden) worden de werkbare gebieden gemaximaliseerd. GH hijskranen zijn robuust, innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Door de hoge mate van standaardisatie zijn de kranen modulair en aanpasbaar aan elke behoefte. GH materieel wordt in de eigen fabriek geproduceerd en de lijnen zijn kort. Dit heeft een gunstige invloed op de levertijd.

Nog vragen?

Mail ons. Of bel naar 0416-651830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GH double girder 01 websmall

DUBBELLIGGER BOVENLOOPKRAAN – Capaciteit tot 400 ton

Volledig frequentiegestuurd en indien gewenst voorzien van energieterugvoeding. Ontwerp met kokerbalk. De hefhoogte wordt door het kraanontwerp gemaximaliseerd. Goede lastverdeling en een evenwichtige lastverdeling langs de kraanstructuur. Twee hefbewegingen op dezelfde kat mogelijk. Uit te voeren met nieuwe generatie takel of een open lier systeem. Er zijn meerdere takels mogelijk bij dit type bovenloopkraan. De besturing van de kraan kan radiografisch, remote of volledig automatisch zijn. Geschikt voor buitengebruik en/of speciale toepassingen.

GH Single girder 02 websmall

ENKELLIGGER BOVENLOOPKRAAN – Capaciteit tot 20+20 ton

Ideaal wanneer de vrije ruimte klein is (afstand van de kraanrail tot het plafond). Volledig frequentiegestuurd, eventueel met energieterugvoeding. Ontwerp met kokerbalk. Lagere wiellasten op de onderconstructie.

GH Onderhang enkel websmall

ONDERHANGKRAAN
ENKEL- OF DUBBELLIGGER
capaciteit 20+20 ton

GH onderhang hijskranen zijn ideaal bij plafondmontage. Ze kunnen ingezet worden wanneer er zeer grote overspanningen vereist zijn, of wanneer er geen traditionele kraanbanen beschikbaar zijn. GH onderhang hijskranen kunnen geproduceerd worden met een uitkragende ligger om toegang te krijgen tot moeilijke locaties en kunnen zelfs worden ontworpen worden om materialen tussen verschillende hallen over te brengen.

  WANDCONSOLE KRAAN

Wandconsole kranen zijn een goede oplossing wanneer meerdere werkplekken bedienend moeten worden zonder de volledige breedte van de werkplaats te gebruiken en/of wanneer er op de grond mobiliteitsbeperkingen zijn. De uitvoering is zowel als enkel- of als dubbelligger mogelijk.