specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Onderhoudscontracten

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw hijskraan

Met een onderhoudscontract bij NEDCRANES:

  • blijft uw kraan veilig en in goede conditie;
  • wordt de kans op storingen verkleind;
  • voldoet u aan de geldende wettelijke eisen;
  • heeft u de onderhoudskosten beter onder controle.

Een goed functionerende hijskraan

Regelmatig onderhoud aan uw kraaninstallatie door een gespecialiseerd en vakkundig bedrijf is van groot belang om uw kraaninstallatie in goede conditie te houden en veilig te laten functioneren. Door een onderhoudscontract met Nedcranes aan te gaan beschikt u constant over een goed onderhouden kraaninstallatie, worden storingen voorkomen en voldoet u aan recente richtlijnen en normen. Regelmatig en vakkundig onderhoud verlengt de levensduur van uw hijskraan, draagt bij aan energiezuinig verbruik en resulteert in een betere beheersing van de onderhoudskosten.

Merk- en typeonafhankelijk

NEDCRANES heeft inmiddels vele soorten en typen hijskranen in onderhoud, zoals Figee, HMC, NDC, Aumund, KSR, Bollegraaf, Van Haagen, Krupp, KCI Konecranes, Demag, Holec, HMA, Siemens, Conrad, Nelcon, Kocks en Abus. Ook voor automatische magazijnkranen, palletkranen, rollenbaan systemen kunt u bij ons terecht.

Zie ook:

Mogelijkheden op het gebied van onderhoud

Wij bieden de mogelijkheid om hijskranen op afstand te bewaken en storingen te monitoren via onze remote service-applicatie (via GSM, LAN of WLAN). Hierdoor kunnen storingen die dreigen op te treden worden voorkomen en – indien mogelijk – op afstand worden opgelost. Voor meer informatie zie link.

Daarnaast kunnen wij samen met u een inventarisatie van de beschikbaarheid van de benodigde onderdelen voor uw kraaninstallatie opstellen en zo de beschikbaarheid van de hijskraan naar het gewenste niveau brengen.

Wij leveren ook service op kabeltrommels voor de voeding of de aansturing van een spreader of grijper. Zowel op laagspannings- als op middenspanningsgebied voeren wij onderhoud en inspecties uit. Hierdoor staat uw installatie alleen gepland stil.

Bij hijskranen is het van belang dat de kraanwielen en katwielen goed zijn uitgelijnd, zodat geen flens slijtage of het afbreken hiervan kan ontstaan. Ook dit kan NEDCRANES voor u uitvoeren.

Ik heb een vraag

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen of mailen wij u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze onderhoudsprojecten