skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

NEDCRANES nieuwsberichten

Wij houden u graag op de hoogte over onze dienstverlening, onze activiteiten en over ontwikkelingen binnen ons bedrijf en ons vakgebied. Onderstaand vindt u een aantal nieuwsberichten rondom NEDCRANES. Informatie over uitgevoerde projecten en diensten vindt u terug op onze projectpagina.

Blijf geïnformeerd!

Neem een abonnement op onze gratis nieuwsbrief,
die een aantal keer paar jaar verschijnt.

Of volg onze LinkedIn bedrijfspagina: 

Nedcranes werknemers wederom succesvol gecertificeerd voor veilig hijsen en aanslaan van lasten

Veilig werken is één van de hoogste prioriteiten binnen NEDCRANES en daarom krijgen onze werknemers regelmatig voorlichting en instructie over dit onderwerp. Dit keer een training over het veilig hijsen en aanslaan van lasten.
read more

Modernisering containerkraan Barge Terminal Tilburg (GVT)

NEDCRANES heeft één van de twee containerkranen bij Barge Terminal Tilburg (GVT Group of Logistics) mechanisch en elektrisch gemoderniseerd, waarmee deze kraan weer helemaal functioneert volgens de nu geldende normen.
read more

Nieuwe Nedcranes containerkraan operationeel bij Railport Brabant

Onlangs heeft GVT Group of Logistics een nieuwe Nedcranes containerkraan in bedrijf genomen. In november startte Nedcranes met de opbouw en inbedrijfstelling op de locatie Railport Brabant in Tilburg en inmiddels is de containerkraan al weer een paar maanden operationeel.
read more

Nedcranes officieel dealer van GH Cranes & Components

Recentelijk is Nedcranes B.V. de officiële dealer van GH Cranes & Components voor Nederland geworden. GH is een toonaangevend Europees producent van industriële hijskranen, zoals bovenloopkranen, staaldraadtakels en bijbehorende componenten, maar ook portaalkranen en kolomzwenkkranen behoren onder meer tot het standaard productaanbod.
read more

Nedcranes – cranes on the move!

Nedcranes - cranes on the move! Bekijk onze bedrijfsvideo:

read more
Gebruikte Kraan Demontage

Gebruikte kraan demontage, modernisering en montage

Oosterhout Container Terminal (OCT) in Oosterhout heeft een nieuwe containerkraan in bedrijf genomen. NEDCRANES heeft hiervoor een tweedehandskraan volledig gemoderniseerd.
read more

Gemoderniseerde containerkraan voor BTT

GVT heeft op de binnenlandse containerterminal BTT in Tilburg een tweede containerkraan in gebruik genomen. NEDCRANES heeft een gebruikte kraan volledig gemoderniseerd.
read more

Modernisering containerkraan BCTN Nijmegen

Nedcranes heeft voor BCTN Nijmegen een oude Figee containerkraan zowel mechanisch als elektrisch volledig gemoderniseerd en opnieuw geconserveerd.
read more