skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

NEDCRANES nieuwsberichten

Wij houden u graag op de hoogte over onze dienstverlening, onze activiteiten en over ontwikkelingen binnen ons bedrijf en ons vakgebied. Onderstaand vindt u een aantal nieuwsberichten rondom NEDCRANES. Informatie over uitgevoerde projecten en diensten vindt u terug op onze projectpagina.

Blijf geïnformeerd!

Neem een abonnement op onze gratis nieuwsbrief,
die een aantal keer paar jaar verschijnt.

Of volg onze LinkedIn bedrijfspagina: 

Revisie Bailey Hijskraan

Verhuizing Bailey draai-grijperkraan na volledige revisie

Enkele weken geleden hebben wij u op de hoogte gesteld van weer een groot project binnen Nedcranes, namelijk de revisie van de Bailey draai-grijperkraan. De revisie was een grote mogelijkheid voor Nedcranes om ons van onze sterkste kant te laten zien.
read more
Demontage Containerkraan

Demontage van Rotterdamse Kone containerkraan

NEDCRANES verricht de demontage van een Rotterdamse containerkraan. De kraan wordt na demontage gemoderniseerd en weer als nieuw op de markt geplaatst. Nadat Nedcranes de modernisering van de kone containerkraan verricht is deze weer in staat 24/7 mee te draaien binnen het proces.
read more
Inspectie Grijperkraan

De modernisering van een Bailey grijperkraan

NEDCRANES heeft de Baileykraan vervoert naar een grote opslag. De hijskraaninspectie kan beginnen. We houden je op de hoogte!
read more
Vervoer Revisie Baileykraan

Vervoeren is de eerste stap voor de revisie van de Bailey grijperkraan

NEDCRANES is reeds begonnen met een nieuw project, het reviseren van Bailey grijperkraan
read more

Nedcranes relaties uit provincies Limburg en Gelderland vertoond op social media

Relaties van NEDCRANES worden door Topsector Logistiek in het zonnetje gezet. Het betreft hier overslag terminals in provincies Limburg en Gelderland. De hijskranen zijn te zien op het mediaplatform youtube.
read more
Modernisering Festoensysteem

Nedcranes relaties uit provincie Noord-Brabant vertoond op social media

Relaties van NEDCRANES worden door Topsector Logistiek in het zonnetje gezet. Het betreft hier overslag terminals in Noord-Brabant, in Oosterhout en Tilburg.
read more

Nedcranes werknemers wederom succesvol gecertificeerd voor veilig hijsen en aanslaan van lasten

Veilig werken is één van de hoogste prioriteiten binnen NEDCRANES en daarom krijgen onze werknemers regelmatig voorlichting en instructie over dit onderwerp. Dit keer een training over het veilig hijsen en aanslaan van lasten.
read more

Modernisering containerkraan Barge Terminal Tilburg (GVT)

NEDCRANES heeft één van de twee containerkranen bij Barge Terminal Tilburg (GVT Group of Logistics) mechanisch en elektrisch gemoderniseerd, waarmee deze kraan weer helemaal functioneert volgens de nu geldende normen.
read more

Nieuwe Nedcranes containerkraan operationeel bij Railport Brabant

Onlangs heeft GVT Group of Logistics een nieuwe Nedcranes containerkraan in bedrijf genomen. In november startte Nedcranes met de opbouw en inbedrijfstelling op de locatie Railport Brabant in Tilburg en inmiddels is de containerkraan al weer een paar maanden operationeel.
read more

Nedcranes officieel dealer van GH Cranes & Components

Recentelijk is Nedcranes B.V. de officiële dealer van GH Cranes & Components voor Nederland geworden. GH is een toonaangevend Europees producent van industriële hijskranen, zoals bovenloopkranen, staaldraadtakels en bijbehorende componenten, maar ook portaalkranen en kolomzwenkkranen behoren onder meer tot het standaard productaanbod.
read more

Nedcranes – cranes on the move!

Nedcranes - cranes on the move! Bekijk onze bedrijfsvideo:

read more
Gebruikte Kraan Demontage

Gebruikte kraan demontage, modernisering en montage

Oosterhout Container Terminal (OCT) in Oosterhout heeft een nieuwe containerkraan in bedrijf genomen. NEDCRANES heeft hiervoor een tweedehandskraan volledig gemoderniseerd.
read more