skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

NEDCRANES nieuwsberichten

Wij houden u graag op de hoogte over onze dienstverlening, onze activiteiten en over ontwikkelingen binnen ons bedrijf en ons vakgebied. Onderstaand vindt u een aantal nieuwsberichten rondom NEDCRANES. Informatie over uitgevoerde projecten en diensten vindt u terug op onze projectpagina.

Blijf geïnformeerd!

Neem een abonnement op onze gratis nieuwsbrief,
die een aantal keer paar jaar verschijnt.

Of volg onze LinkedIn bedrijfspagina: 

Modernisering containerkraan Barge Terminal Tilburg (GVT)

NEDCRANES heeft één van de twee containerkranen bij Barge Terminal Tilburg (GVT Group of Logistics) mechanisch en elektrisch gemoderniseerd, waarmee deze kraan weer helemaal functioneert volgens de nu geldende normen.
Lees meer

Nieuwe Nedcranes containerkraan operationeel bij Railport Brabant

Onlangs heeft GVT Group of Logistics een nieuwe Nedcranes containerkraan in bedrijf genomen. In november startte Nedcranes met de opbouw en inbedrijfstelling op de locatie Railport Brabant in Tilburg en inmiddels is de containerkraan al weer een paar maanden operationeel.
Lees meer

Nedcranes officieel dealer van GH Cranes & Components

Recentelijk is Nedcranes B.V. de officiële dealer van GH Cranes & Components voor Nederland geworden. GH is een toonaangevend Europees producent van industriële hijskranen, zoals bovenloopkranen, staaldraadtakels en bijbehorende componenten, maar ook portaalkranen en kolomzwenkkranen behoren onder meer tot het standaard productaanbod.
Lees meer

Open dag Nedcranes druk bezocht

Zeer geslaagde open dag Nedcranes. Velen lieten zich niet door het slechte weer tegenhouden om Nedcranes een bezoekje te brengen.
Lees meer

Nedcranes – cranes on the move!

Nedcranes - cranes on the move! Bekijk onze bedrijfsvideo:

Lees meer
Gebruikte Kraan Demontage

Gebruikte kraan demontage, modernisering en montage

Oosterhout Container Terminal (OCT) in Oosterhout heeft een nieuwe containerkraan in bedrijf genomen. NEDCRANES heeft hiervoor een tweedehandskraan volledig gemoderniseerd.
Lees meer

Gemoderniseerde containerkraan voor BTT

GVT heeft op de binnenlandse containerterminal BTT in Tilburg een tweede containerkraan in gebruik genomen. NEDCRANES heeft een gebruikte kraan volledig gemoderniseerd.
Lees meer

Modernisering containerkraan BCTN Nijmegen

Nedcranes heeft voor BCTN Nijmegen een oude Figee containerkraan zowel mechanisch als elektrisch volledig gemoderniseerd en opnieuw geconserveerd.
Lees meer