specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Keuring

Naast inspecties voeren
wij ook keuringen uit

Gekeurd materieel:

  • verhoogt de betrouwbaarheid en veiligheid;
  • verbetert de inzetbaarheid;
  • verkleint de kans downtime.

Voorkom downtime, verhoog veiligheid

Een slecht onderhouden kraaninstallatie is minder betrouwbaar en wordt gevoeliger voor storingen. Dit kan resulteren in downtime van kortere, of in een ongunstig geval, van langere duur. Ook kan de veiligheid in het geding komen. Uiteraard zit u hier niet op te wachten. Het is daarom raadzaam om uw kraaninstallatie regelmatig te laten controleren.

Een inspectie, meer dan alleen een visuele beoordeling

Bij een inspectie duiken we dieper dan bij een keuring en is het meer dan een visuele beoordeling. Wij onderzoeken en beproeven uw installatie dan op constructieniveau, zodat u een goed en helder inzicht krijgt in de staat en veiligheid van uw kraaninstallatie. Dit doen wij volgens de geldende wettelijke voorschriften en richtlijnen, zoals samengevat in het Arbo Informatieblad AI-17 (hijs- en hefmiddelen). Afsluitend bij een inspectie ontvangt u een rapportage ondersteund met foto’s en toelichting indien van toepassing. Wenst u een beoordeling over uw hijssysteem neem vrijblijvend contact op met ons!

Zie ook:

Ik heb een vraag

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen of mailen wij u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze keurings- en inspectieprojecten