specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

GH kraancomponenten en kraanonderdelen

voor uw bovenloop-, portaal- of zwenkkraan

GH produceert en levert complete hijskranen. Dit houdt in: de liggers inclusief alle bijbehorende componenten en kraanaccessoires (inclusief elektrische componenten) die uw kraan operationeel maken. Indien gewenst kunt u echter ook een los componentenpakket afnemen, zonder liggers. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als u uw bestaande kraan wilt moderniseren.

Uiteraard kunt u ook altijd losse onderdelen voor uw hijskraan te bestellen. Wij kunnen vaak snel leveren! Heeft u hijsmiddelen onder de haak nodig? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nog vragen?

Mail ons. Of bel naar 0416-651830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kraankits

GH-crane-kits-websmall

Een kraankit van GH is eigenlijk de gehele kraan, maar dan zonder de liggers. Deze kit bevat allerlei kraancomponenten (inclusief elektrische onderdelen) voor de werking en de besturing van de bovenloopkraan, waaronder motorreductoren, rijbalken, takel(s), schakelkasten en hangkabelpakketten/kabelwagens. U kunt hiermee bijvoorbeeld een oudere kraan moderniseren of vernieuwen.
De kit kan volgens uw wensen en behoeften samengesteld worden binnen de mogelijkheden van het assortiment GH takels en rijwerken/rijbalken.

Rijdwerken en kraanbalken

GH-endcarriage-kader-websmall-jpg

GH ontwerpt en produceert rijbalken, wielblokken of wielstellen voor hijskranen, portaal- en semi-portaalkranen die toonaangevend in de markt zijn. Zowel de steunende als de onderhangende rijbalken en de gestandaardiseerde wielblokken en wielstellen van GH zijn ideaal voor enkelliggers, dubbelliggers, transportwagens en andere industriële toepassingen. Ze worden aangedreven door GH-motorreductoren die uitsluitend zijn ontworpen voor gebruik op hijskranen en hijsmachines. Het is ook mogelijk om commerciële motorreductoren te installeren.

endcarriage-2019-websmall

Rijbalken

GH ontwerpt en produceert rijbalken voor enkel- en dubbelligger kranen, die een geleidelijke acceleratie en een soepele remwerking bieden met een minimum aan geluid. Het beproefde ontwerp van de GH motorreductoren voor rijdwerken kunnen ingezet worden voor kat- en kraanrijdbewegingen.

wheelhead-2019-websmall

Wielblokken

GH ontwerpt en produceert wielblokken voor portaal- en semiportaalkranen. Er is een breed scala aan diameters (D100, D125, D160, D250, D315, D400 en D500), wielbases en wielkanalen leverbaar.

bogies-2019-websmall

Wielstellen

GH ontwerpt en produceert wielstellen voor portaalkranen die een betere lastverdeling op de kraanwielen hebben. De wielstellen worden aangedreven door motorreductoren die uitsluitend ontworpen zijn voor gebruik op kranen en hijsmachines.