specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Droogdokken

Optimaliseer uw scheepswerf

De eenvoudigste oplossing om de capaciteit van de werf te vergroten, uw ruimte efficiënt te benutten en uw service te verbeteren.
GH levert oplossingen voor een goede ruimtebenutting in het dok, maar biedt ook automatiseringsdiensten aan voor het aanmeren, opslaan en leveren van boten.

Nog vragen?

Mail ons. Of bel naar 0416-651830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
GH-Droogdok-portaal-websmall

Optimale ruimtebenutting

GH ontwerpt en produceert railgebonden portaalkranen voor droogdokken die zijn aangepast aan de specifieke ruimte en behoeften van elke klant, waardoor de ruimte wordt geoptimaliseerd en de dokcapaciteit maximaal wordt uitgebreid.

GH-Droogdok-opslag-websmall

Opslag in het droogdok

Boten komen niet in contact met het water, wat de conservering en de veiligheid ten goede komt.

GH-Droogdok-levering-websmall

Flexibele bootaanlevering

De GH droogdokken zijn ontworpen om uw klanten de beste service te bieden. Door middel van automatische of halfautomatische bediening kunnen zij hun boten in slechts enkele minuten paraat hebben.

GH-Droogdok-automatisering-websmall

Automatisering van droogdok diensten

GH biedt geavanceerde oplossingen voor geautomatiseerde droogdokdiensten om het aanmeren, de opslag en de levering van boten te vergemakkelijken en de service van uw werf kunt vergroten.

GH-Droogdok-volautomatisch-websmall

Volautomatische droogdokken

Schepen die op verschillende hoogtes zijn opgeslagen worden zonder menselijke tussenkomst aan de klant geleverd. Dergelijke droogdokken zijn ingericht met een elektrische portaalkraan op rails, die uitgerust is met een magazijnkraan.

GH-Droogdok-semi-lautomatisch-websmall

Semi-automatische of handbediende droogdokken

Dit type droogdok bestaat uit elektrische portaalkranen die uitgerust zijn met een magazijnkraan, om boten die op verschillende hoogtes zijn opgeslagen af te leveren aan de klant. De kranen worden in dit geval in meer of mindere mate door een persoon bestuurd.