specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

GH Portaalkranen

GH Semi-portaalkranen

voor zware capaciteiten en verschillende industriële sectoren

GH portaalkranen of half portaalkranen zijn krachtige kranen en geschikt voor diverse industrieën. Uitvoering kan zowel als enkelligger of als dubbelligger. Ze kunnen zowel indoor als outdoor ingezet worden. Er zijn vrijbewegende portaalkranen (Rubber Tired Gantry cranes) leverbaar of op rail gemonteerd (Rail Mounted Gantry cranes). Ook zijn er gebruikte kranen beschikbaar.
De portaalkranen kunnen ook voor het tillen van zware lasten in havens of scheepswerven ingezet worden. Meer informatie hierover op onze pagina GH botenliften.

Nog vragen?

Mail ons. Of bel naar 0416-651830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GH PORTAALKRANEN

capaciteit tot 500 ton

Portaalkranen van GH zijn zeer efficiënt en bereiken hoge snelheden en hoge capaciteiten. De portaalkranen kunnen zowel als dubbelligger of als enkelligger geleverd worden. Krachtige kranen, geschikt voor vele sectoren, zowel voor indoor- als outdoor toepassingen mogelijk.

GH HALFPORTAALKRANEN

capaciteit tot 500 ton

De GH semi-portaalkranen zijn een zeer praktische oplossing wanneer het niet nodig is om de hele breedte van de werkplaats te overspannen. Eén kant van de kraan loopt dan op een verhoogde baan, terwijl de andere kant op maaiveldhoogte is. Kan zowel als dubbelligger of als enkelligger uitgevoerd worden.

GH PORTAALKRAAN MET RUBBEREN WIELEN (RTG)

vrij bewegend

De RTG’s van GH worden veel gebruikt in de maritieme sector, maar kunnen ook industrieel ingezet worden. Ze zijn bijzonder geschikt om zelfstandig te werken en zijn ideaal bij ongelijke ondergronden. GH RTG’s hebben een robuuste stuurinrichting en zijn uitgerust met een automatisch stuuruitlijning, afstandsbediening en een katverplaatsing met lastbegrenzer.