specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Storing hijskraan

vakkundige noodreparatiedienst
24/7 beschikbaar

Direct hulp nodig?

Bel onze storingscoördinator!

Deze zorgt dan dat steeds de juiste servicetechnicus – van werktuigbouwkundige, elektromonteur tot PLC- of aandrijvingsspecialist – bij u langskomt om het probleem te lokaliseren en te verhelpen.

Ons deskundig serviceteam lost ongeplande stilstand op

NEDCRANES beschikt over een deskundig serviceteam, dat is uitgerust met volledig ingerichte servicebussen om u direct op locatie te helpen.

Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. Wij kunnen snel schakelen en hebben de kennis en de middelen in huis om uw ongeplande stilstand zo snel mogelijk op te lossen. Onze specialisten zijn goed opgeleid en ervaren in hun vakgebied, zowel op elektrotechnisch als op werktuigbouwkundig gebied.

Of u nu een probleem heeft met een encoder, eindschakelaars,  kabelhaspel, hijstrommel, liertrommel, elektromotor, rem, kabeltrommel, plc, constructie, frequentie-  of gelijkstroom regelaar wij zijn 24/7 beschikbaar om deze problemen direct op te lossen.

Indien gewenst kan NEDCRANES al het voor de reparatie vereiste materieel verzorgen, zoals hoogwerkers en mobiele hijskranen. Ook regelen wij de (onder)delen die eventueel vervangen of gerepareerd moeten worden.

Zie ook:

Van ongeplande naar geplande stilstand

Wilt u het risico op een ongeplande productiestop verkleinen? Ga dan een onderhoudscontract met NEDCRANES aan.

Mogelijke gebreken kunnen dan al in een vroeg stadium geconstateerd en opgelost worden, voordat de hijskraan stil valt.
Ook is het raadzaam om uw kraaninstallatie zeker één keer per jaar te laten inspecteren.

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan verder op onze site of bel ons. U kunt ook het mailformulier hiernaast invullen, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Ik heb een vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze storingsdienst projecten