specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Tandwielkasten

NEDCRANES levert allerlei soorten, typen en merken tandwielkasten, zowel nieuw als refurbished. Mocht het nu gaan om tandwielkasten voor kraanrijden, katrijden, toppen of zwenken: wij kunnen u ontzorgen. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar kegeltandwielkasten, motorreductoren, eventueel met aangebouwde platenrem en handlichter of een wormwielaandrijving.

Nedcranes biedt een breed scala aan tandwielkasten, wij zorgen dat de tandwielkast optimaal benut wordt in uw reeds bestaande of nieuwe systeem. Enkele tandwielkasten die wij aanbieden zijn Haakse en planetaire tandwielkasten en ook wormwielkasten.

Haakse tandwielkasten, de naam verraad het eigenlijk al, de tandwielen in de kast vormen een haakse-overbrenging. Door deze samenstelling ontstaat er een bocht in de aandrijflijn.

Planetaire tandwielkasten zijn lineair, deze tandwielkasten zijn instaat hoge koppels te verwerken tegen een relatief lagere prijs.

Wormwielkasten zijn kasten met een holle in- en uitgaande as. Deze tandwielkasten wordt ook wel motorreductors genoemd omdat deze universeel te plaatsen zijn op veel type elektromotoren. Wormwielkasten eisen relatief weinig onderhoud.

Voor koppels in tandwielkasten is geen maximum limiet. De tandwielkasten die binnen Nedcranes worden gedimensioneerd en ingekocht zijn instaat uw last te verplaatsen.

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een tandwielkast, neem vrijblijvend contact op!

Voor interesse in een elektromotor verwijzen wij u graag naar onze elektromotor-pagina. Voor motorreductor combinaties zie onze motorreductor-pagina.

Nog vragen?

Mail ons. Of bel naar 0416-651830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Galerij