specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Over ons

Zoekt u een specialist op het gebied van hijskranen en aandrijfsystemen? Dan bent u bij NEDCRANES aan het juiste adres. Wij begrijpen waar het u om gaat en weten hoe belangrijk uw continuïteit is. Ons team is ervaren en deskundig. Uw wensen staan bij ons centraal.
Service to a higher level!

Verder is NEDCRANES een officiële dealer van GH cranes & componentes, GH is een wereldwijd bekend merk voor hijskranen zoals bovenloopkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen en kolomzwenkkranen.

Bekijk onze bedrijfsvideo:

Wij bieden een breed pakket aan diensten. Van aanschaf tot service. Waaronder verkoop van nieuwe of gebruikte hijskranen en onderdelen. Ook moderniseren en/of automatiseren wij hijskranen en voeren wij werkzaamheden uit als reparaties, inspecties, keuringen en onderhoud. We richten ons hierbij met name op bedrijven en instanties die beschikken over havenkranen voor de overslag van containers en bulkgoederen, of hijskranen die deel uitmaken van een productieproces (proceskranen). Wij zijn merkonafhankelijk en actief in verschillende segmenten, waaronder de overslag-, industriële en logistieke sector.

Daarnaast zijn wij voor Nederland dealer van het merk GH Cranes & Components, een vooraanstaand fabrikant van bovenloopkranen, kolomzwenkkranen, portaalkranen en hijsmiddelen voor diverse branches en industrieën.

NEDCRANES is opgericht door Arno Koolen en gevestigd in Waalwijk. De dagelijkse leiding ligt bij hem en met meer dan 30 jaar ervaring is Arno een specialist in deze branche. Ons toegewijde team bestaat verder uit deskundige en zeer ervaren vakmensen, die u kunnen adviseren in het kiezen van de best passende oplossing tot het verhelpen van storingen, reparaties of hijskranen moderniseren aan uw wensen. Onze technici hebben veel kennis en ervaring in elektrische, hydraulische en werktuigbouwkundige (reparatie)werkzaamheden. Kortom, klantgerichte turnkey oplossingen.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Kijk dan verder op deze site of neem contact met ons op! U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Ik heb een vraag

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen of mailen wij u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.