skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Over ons

Zoekt u een specialist op het gebied van hijskranen en aandrijfsystemen? Dan bent u bij NEDCRANES aan het juiste adres. Wij bieden een breed pakket aan diensten. Van aanschaf tot service, waaronder verkoop van nieuwe of gebruikte hijskranen, onderdelen, maar ook werkzaamheden als reparaties, moderniseringen, inspecties, keuringen en onderhoud. Wij begrijpen waar het u om gaat en weten hoe belangrijk uw continuïteit is. Uw wensen staan bij ons centraal.
Service to a higher level!

Bekijk onze bedrijfsvideo:

NEDCRANES is opgericht door Arno Koolen en gevestigd in Waalwijk. De dagelijkse leiding ligt bij hem en met meer dan 30 jaar ervaring is Arno een specialist in deze branche. Ons toegewijde team bestaat verder uit deskundige en zeer ervaren vakmensen, die u kunnen adviseren in het kiezen van de best passende oplossing tot het verhelpen van storingen, reparaties of hijskranen moderniseren aan uw wensen. Onze technici hebben veel kennis en ervaring in elektrische, hydraulische en werktuigbouwkundige (reparatie)werkzaamheden. Kortom, klantgerichte turnkey oplossingen.

We richten ons hierbij met name op bedrijven en instanties die beschikken over havenkranen voor de overslag van containers en bulkgoederen, of hijskranen die deel uitmaken van een productieproces (proceskranen). Wij zijn merkonafhankelijk en actief in verschillende segmenten, waaronder de overslag-, industriële en logistieke sector.

Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten? Kijk dan verder op deze site of neem contact met ons op! U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. Of bel ons op +31 (0)416 651 830.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.