specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Reparatie

door onze ervaren en
deskundige servicetechnici, merkonafhankelijk

Nedcranes repareert onder andere:

  • kraanconstructies;
  • elektrische aandrijvingen en besturingen: zowel AC als DC, met of zonder PLC-systeem;
  • mechanische aandrijvingen zoals tandwielkasten, koppelingen, elektromotoren en generatoren;
  • hydraulische aandrijvingen met cilinders of hydraulische motoren;
  • remsystemen voor aandrijvingen.
  • Grijpers en spreaders zowel elektrisch, mechanisch als hydraulisch.

Servicegerichte onderneming

Zelfs bij goed uitgevoerd preventief onderhoud kan het voorkomen dat een kraaninstallatie plotseling een storing heeft. Op zo’n moment moet u, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, kunnen terugvallen op een bedrijf dat dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

NEDCRANES is zo’n onderneming. Wij repareren uw kraaninstallatie en zorgen ervoor dat uw productieproces niet te lang stil ligt en u het werk weer snel en veilig kunt hervatten.

Uiteraard is het ook mogelijk om reparaties gepland uit te voeren, bijvoorbeeld tijdens een voor u rustigere periode. Onze planningsafdeling plant reparaties dan in overleg met u in op een moment dat het u het beste uitkomt. Dit kan kleinere reparaties betreffen, maar ook omvangrijkere projecten zoals bijvoorbeeld onderhoud of vervanging, reparatie of revisie van kraanonderdelen, zowel elektrisch als mechanisch.

Deskundig team

Onze eigen servicetechnici beschikken over de vereiste kennis, ervaring en gereedschappen om uw installatie weer snel in productie te krijgen. Zij zijn dan ook bekend met de elektrische, mechanische en hydraulische aandrijf- en besturingstechnieken van alle gangbare merken en kraantypes.

Wij werken onder meer met

SEW, WEG, Siemens, Flender, Kumera, Katt, Schneider Electric, Yaskawa, Omron frequentie regelaars , PLC systemen en of aandrijvingen. Verder zijn wij specialist in Profibus, Profinet, Profisafe glasvezel en andere communicatie netwerken. Ook voor grijpers en of spreaders van RAM, VDL, Stinis, Bromma, SMAG en Peiner zijn wij u partner.

Nedcranes is voor Nederland de officiële dealer van GH hijskranen, zoals bovenloopkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen, kolomzwenkkranen, takels en hijskraan componenten.

Ik heb een vraag

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen of mailen wij u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bekijk onze reparatie projecten