specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Regelaars

Met de nieuwe innoverende technologieën is het gebruikelijk om overige energie terug het net in te voeden. Het terugvoeden gebeurt in de DC-bus van regelaars, de techniek wordt gebruikt om energie te besparen en zo je machine en systeem te verduurzamen. Veel vooruitstrevende producenten zitten hier bovenop. Het omvormen met conventionele regelaars wordt nog steeds gedaan. Er zijn enkele diverse soorten regelaars, ieder regelaar met een andere werking en ander toepassingsgebied. regelaars zijn opgedeeld in 1-fase en 3-fase regelaars, en wisselstroom- en gelijkstroomregelaars.

Een frequentieregelaar is opgedeeld in drie segmenten, het eerste deel is de gelijkrichter waarin de wisselspanning uit het net wordt gelijkgericht naar gelijkspanning. Vervolgens loopt deze gelijkspanning door de DC-bus hier wordt de gelijkspanning gefilterd en opgeslagen. Tot slot wordt de gelijkspanning omgezet naar regelbare wisselspanning.

Bent u opzoek naar een regelaar schroom niet om contact op te nemen met Nedcranes, wij helpen graag als u nog niet zeker weet welke oplossing u zoekt.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Galerij