skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

kraanrails

Nedcranes voor het leveren en monteren van kraanrails, railklemmen, onderlegmat.  De meeste kranen lopen op A45, A55, A654, A75, A100, A120, A150 rails of de varianten MRS87A (PRI85), MRS125, MRS221. Ook zijn er de amerikaanse maten zijnde CR 104, CR105, CR135, CR171 en Cr175 beschikbaar.  Sommige kranen lopen op bijvoorbeeld treinrails S49 of blokrails.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nedcranes levert de materialen en kan deze monteren maar kan ook adviseren. Onze specialiteit is het inmeten en de controle van het leggen van de rails aan de hand van de normen NEN2019. Het lassen van de rails, slijpen en frezen is ook een specialiteit. Zo  zijn wij regelmatig bezig met het goed leggen van katrails die kapot gereden ius bij de overgangen van containerkranen. Vaak wordt dan eerste de ondergrond aangepast zodat de basis goed is. Daarna worden deze bewerkt of met het juiste materiaal opgevuld. ook het aanpassen van de overgangsstukken of het leveren van nieuwe is voor Nedcranes regelmatig voorkomend werk.

Smeerstiften:
Ook voor smeerstiften voorzien van koolstof borstels of vetpatroon van de wielflenzen, kraanbuffers of complete aandrijvingen voor kat en kraan, maar ook voor transportkarren of mobiele daken bent u bij Nedcranes aan het juiste adres

Galerij