skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Kraanrails

Neem gerust contact op met NEDCRANES voor het leveren en monteren van kraanrails, railklemmen of onderlegmat, zowel nieuw als gebruikt.  De meeste kranen lopen op A45, A55, A654, A75, A100, A120, A150 rails of de varianten MRS87A (PRI85), MRS125, MRS221. Ook zijn Amerikaanse maten als CR 104, CR105, CR135, CR171 en Cr175 beschikbaar.  Sommige kranen lopen op bijvoorbeeld treinrails S49 of blokrails.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdelen, werkzaamheden en services, advisering
NEDCRANES levert materialen en kan deze monteren, maar wij kunnen u ook advies geven. Onze specialiteit is het inmeten en de controle van het leggen van de rails aan de hand van de normen NEN2019. Het lassen van de rails, slijpen en frezen is ook een specialiteit. Zo voeren wij regelmatig projecten waarbij de katrails, die kapot gereden is bij de overgangen van containerkranen, goed gelegd wordt. Vaak wordt dan eerst de ondergrond aangepast om een goede basis te creëren. Daarna worden deze bewerkt of met het juiste materiaal opgevuld. Ook het aanpassen van de overgangsstukken of het leveren van nieuwe overgangsstukken is voor NEDCRANES regelmatig voorkomend werk.

Smeerstiften:
Ook voor smeerstiften voorzien van koolstof borstels of vetpatroon van de wielflenzen, kraanbuffers of complete aandrijvingen voor kat en kraan, maar ook voor transportkarren of mobiele daken bent u bij NEDCRANES aan het juiste adres.

Galerij