skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Nieuwe hijskranen

NEDCRANES is voor Nederland de officiële dealer van standaard GH producten, zoals bovenloopkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen, kolomzwenkkranen, takels en componenten. GH is een wereldwijd bekend merk op het gebied van hijsmaterieel.

Voor de levering van overige typen kranen, zoals bijvoorbeeld containerkranen, grijperbrugkranen, proceskranen verwijzen wij u graag naar onze webpagina “moderniseringen”. Wij moderniseren bestaande hijskranen volgens de nieuwste technologieën, waarmee ze weer als nieuw zijn.

Industrieën

  • scheepswerven; jachthavens;
  • lucht- en ruimtevaart; automobielindustrie; spoorwegindustrie;
  • staalbouw; staalindustrie; staalbedrijven; gieterij/metaalgieterij;
  • sector voor (hernieuwbare) energie;
  • containeroverslag; steenfabrieken; betonfabrieken;
  • pulp en papier;
  • openbare werken;
  • afvalverwerking.

Meedenken

Als u een aanschaf van een nieuwe hijskraan overweegt kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de best passende oplossing. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hijskranen voor de overslag van bulkgoederen of containers en proceskranen. Wij zijn bekend met vele typen, soorten en merken en kunnen u daarom een deskundig advies geven. Er is van alles mogelijk. Van de levering van geheel nieuwe hijskranen tot het moderniseren en ombouwen van bestaande hijskranen tot nieuwe. Daarnaast leveren wij ook onderdelen en toebehoren.

Nieuw materieel GH Cranes & Components

Voor de levering van nieuwe bovenloopkranen, kolomzwenkkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen en takels in Nederland is NEDCRANES de officiële dealer van GH Cranes & Components.
Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector is GH Cranes & Components een van de Europese topbedrijven in de hijs- en hijsindustrie en staat bekend om de hoge kwaliteit en het gebruik van innovatieve technieken. De producten die GH biedt voor verschillende sectoren zijn ontworpen om klanten maximale prestaties te bieden. GH begrijpt als geen ander dat innovatie nodig is om de steeds veranderende wereld en doelen van klanten te kunnen volgen. Daarom past GH de modernste ontwerptechnologieën en de meest geavanceerde productietechnologieën toe. GH levert producten voor uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld betonwerken, vliegtuigindustrie, papierindustrie, windmolen assemblage, staalhandel en staalindustrie.

Standaard kranen en/of takels hebben een levertijd van 1-2 weken!!!!! Vraag het bij ons na! Wij infomeren u binnen enkele uren met de mogelijkheden en de exacte levertijd!

Levering lastopnamemiddelen

Nedcranes levert voor deze hijskranen ook lastopnamemiddelen, zoals een hijstang, hijsklem, magneetklem, kettingen, stropen, hijsjuk, vacuümlifter, c-haken, pallethaken, spreaders, grijpers of aansluitingen voor elektro, lucht of hydrauliek.
Tevens verzorgen wij vol-automatische besturing en semi-automatische besturingen voor deze bovenloopkranen, voorzien van positionering middels barcodelezers, RFID, lasers en andere betrouwbare en veilige meetsystemen.

Service

Vanzelfsprekend leveren wij ook service en onderhoud op GH producten, maar mocht u een probleem hebben aan een ander merk of ander type hijskraan, dan kunt u ons ook altijd benaderen voor reparaties, inspecties of onderhoud.

Brochures

Nederlands:

Engels: