skip to Main Content

specialist op het gebied van
havenkranen, proceskranen & aandrijfsystemen

Nieuwe hijskranen

NEDCRANES is voor Nederland de officiële dealer van standaard GH producten, zoals bovenloopkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen, kolomzwenkkranen, takels en componenten. GH is een wereldwijd bekend merk op het gebied van hijsmaterieel.

Voor de levering van overige typen kranen, zoals bijvoorbeeld containerkranen, grijperbrugkranen, proceskranen verwijzen wij u graag naar onze webpagina “moderniseringen”. Wij moderniseren bestaande hijskranen volgens de nieuwste technologieën, waarmee ze weer als nieuw zijn.

Kranen per sector, waaronder:

  • scheepswerf industrie; jachthavens;
  • lucht- en ruimtevaart; automobielindustrie; spoorwegindustrie;
  • staalbouw sector; staalindustrie; staalbedrijven; gieterij/metaalgieterij sector;
  • sector voor (hernieuwbare) energie;
  • containeroverslag; steenfabrieken; betonfabrieken
  • papierfabrieken
  • openbare werken;
  • afvalverwerking;
  • overig

Nieuw materieel

Als u een aanschaf van een nieuwe hijskraan overweegt kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de best passende oplossing. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hijskranen voor de overslag van bulkgoederen of containers en proceskranen. Wij zijn bekend met vele typen, soorten en merken en kunnen u daarom een deskundig advies geven. Er is van alles mogelijk. Van de levering van geheel nieuwe hijskranen tot het moderniseren en ombouwen van bestaande hijskranen tot nieuwe. Daarnaast leveren wij ook onderdelen en toebehoren.

Nieuw materieel GH Cranes & Components

Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector is GH Cranes & Components een van de Europese topbedrijven in de hijs- en hijsindustrie en staat bekend om de hoge kwaliteit en het gebruik van innovatieve technieken. De producten die GH biedt voor verschillende sectoren zijn ontworpen om klanten maximale prestaties te bieden tegen de laagst mogelijke kosten. GH begrijpt als geen ander dat innovatie nodig is om de steeds veranderende wereld en doelen van klanten te kunnen volgen. Daarom past GH de modernste ontwerptechnologieën en de meest geavanceerde productietechnologieën toe.

Voor de levering van nieuwe bovenloopkranen, kolomzwenkkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen en takels in Nederland is NEDCRANES de officiële dealer van GH Cranes & Components. GH heeft ruime ervaring in de hijskranen voor betonwerken, vliegtuigindustrie, papierindustrie, windmolen assemblage, staalhandel en staalindustie.  Uiteraard bieden we ook service en onderhoud aan de producten van GH materieel. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de producten van GH Cranes & Components.

Service

Na de levering van een hijskraan kunnen wij ook de service en het onderhoud voor u verzorgen. Ongeacht het merk kunt u ons altijd benaderen voor reparaties, inspecties en onderhoud aan uw hijskraan.

Brochures