specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

Nieuwe hijskranen

hoogwaardig en innovatief,
snelle levertijden,
nieuw materieel of met modernisering weer als nieuw

NEDCRANES is voor Nederland de officiële dealer van GH hijskranen, zoals bovenloopkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen, kolomzwenkkranen, takels en hijskraan componenten. GH is een wereldwijd bekend merk op het gebied van hijskranen.

Voor de levering van overige typen kranen, zoals bijvoorbeeld containerkranen, grijperbrugkranen, proceskranen verwijzen wij u graag naar onze webpagina “moderniseringen“. Wij moderniseren bestaande hijskranen volgens de nieuwste technologieën, waardoor ze weer als nieuw worden.

Industrieën

  • scheepswerven en jachthavens;
  • luchtvaart; automobiel industrie; spoorwegen;
  • staalbouw; staalindustrie; staalhandel; gieterij;
  • bulk overslag
  • containeroverslag; steenfabrieken; betonfabrieken;
  • papier industie;
  • betonbouw; tunnelbouw;
  • afvalverwerking, WTE.

Nieuw materieel GH Cranes & Components

Voor de levering van nieuwe bovenloopkranen, kolomzwenkkranen, portaalkranen, scheepswerfkranen en takels in Nederland is NEDCRANES de officiële dealer van GH Cranes & Components.

Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector is GH Cranes & Components één van de Europese topbedrijven in de hijsindustrie. GH staat bekend om de hoge kwaliteit en het gebruik van innovatieve technieken. De producten die GH biedt zijn ontworpen om klanten maximale prestaties te bieden en inzetbaar in diverse sectoren.

GH begrijpt als geen ander dat innovatie noodzakelijk is om de doelen van klanten en de continu veranderende wereld te blijven volgen. Daarom past GH de modernste ontwerptechnologieën en de meest geavanceerde productietechnologieën toe. GH levert producten voor uiteenlopende branches, zoals bijvoorbeeld betonwerken, vliegtuigindustrie, papierindustrie, windmolen assemblage, staalhandel en staalindustrie.

Snelle levertijden!

Door de korte lijnen met GH kan NEDCRANES snel leveren. Standaard kranen en/of takels hebben een levertijd van 1-2 weken!!!!! Vraag het bij ons na! Wij infomeren u binnen enkele uren met de mogelijkheden en de exacte levertijd!

Levering lastopnamemiddelen

Nedcranes levert voor deze hijskranen ook lastopnamemiddelen, zoals een hijstang, hijsklem, magneetklem, kettingen, stropen, hijsjuk, vacuümlifter, c-haken, pallethaken, spreaders, grijpers of aansluitingen voor elektro, lucht of hydrauliek.

Tevens verzorgen wij vol-automatische besturing en semi-automatische besturingen voor deze bovenloopkranen, voorzien van positionering middels barcodelezers, RFID, lasers en andere betrouwbare en veilige meetsystemen.

Service

Vanzelfsprekend leveren wij ook service en onderhoud op GH producten, maar mocht u een probleem hebben aan een ander merk of ander type hijskraan, dan kunt u ons ook altijd benaderen voor reparaties, inspecties of onderhoud.

Meedenken

Als u een aanschaf van een nieuwe hijskraan overweegt kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de best passende oplossing. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van hijskranen voor de overslag van bulkgoederen of containers en proceskranen.

Wij zijn bekend met vele typen, soorten en merken en kunnen u daarom een deskundig advies geven. Er is van alles mogelijk. Van de levering van geheel nieuwe hijskranen tot het moderniseren en ombouwen van bestaande hijskranen tot nieuwe. Daarnaast leveren wij ook onderdelen en toebehoren.

Brochure Nedcranes-GH
(Nederlands)

Brochure GH
(Engels)

Brochure GH
(Engels)

GH productaanbod