specialist op het gebied van
havenkranen, bovenloopkranen & portaalkranen

PLC

In de huidige techniek komen diverse PLC modellen (Programmeerbare logische controller) voor. Zoals bijvoorbeeld de oude Simatic S5, waarvoor nog steeds kaarten te krijgen zijn. In Europa is Simatic S7 de standaard: of het nu gaat om de S7-200, -300, -400, -1200 of -1500, de systemen zijn voorzien van communicatiekaarten. Binnen Nedcranes maken wij gebruik van de Simatic S7 pakketten als standaard automatiseringstoepassing.

Mocht u een reeds bestaande machine hebben of bent u geïnteresseerd in het moderniseren van uw machine, dan zijn wij bij Nedcranes instaat een PLC systeem op te stellen.

Bij een complex PLC systeem is het handig om overzicht te hebben over het proces. Dit overzicht is te monitoren op een display. Met een HMI (Human-Machine-Interface) is het mogelijk om het proces te monitoren en te beheren.

Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte PLC’s.

Nog vragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Galerij

Haal het meeste uit uw besturingstechniek door tijdige analyse en on-site service. De besturingselektronica in uw machine kan schade oplopen door slechte dimensionering of vroegtijdig falen. Bij Nedcranes ondersteunen wij u bij het oplossen van problemen binnen de elektronica. In het geval van onderdimensionering gaan wij opzoek naar geschikte alternatieven die voldoen aan de eisen die u als klant stelt. door de onder- of overgedimensioneerde componenten te vervangen of aan te passen is het investeren in totale moderniseringen niet aan de orde.

Een goed conditioneel industrieel netwerk is key voor een efficiënt lopend proces. Ervaren operators of machinisten met regelmaat storing door uitval van communicatie dan werkt dit nadelig voor algemeen bedrijfstelling. Bij Nedcranes bieden wij een oplossing, onze oplossing is het uitgebreid analyseren van uw industriële communicatie netwerken. Enkele mogelijkheden voor deze analyse zijn:

  • Het netwerk monitoren
  • Een topologie scan verrichten
  • Rapportage uitdraaien
  • Het gemeten signaalniveau beoordelen

Informatie uit de analyse maken wij tot een gehele advisering en mogelijk modernisering die wij u als klant aanbieden.